Ser du etter en ny jobb eller lærlingplass?

Å jobbe som bilskadereparatør ved Halden Skadesenter gir deg muligheter for å arbeide med varierte og faglig utfordrende oppgaver. Som bilskadereparatør arbeider du med et bredt spekter av bilmodeller og reparasjonsteknikker, fra enkle bulker til større og mer komplekse sikkerhetssystemer.

Du vil ha tilgang til den nyeste teknologien og utstyret som bidrar til kvalitetsarbeid. Det er også stort fokus på sikkerhet og ergonomisk arbeidsmiljø, noe som bidrar til en trygg arbeidsplass. Hos Halden Skadesenter verdsettes kontinuerlig faglig utvikling, og du får muligheten til å ta del i kurs og sertifiseringer som videreutvikler dine ferdigheter i henhold til de ulike bilmerkenes krav. som bilskadereparatør vil du tilegne deg en kreativ og løsningsorientert tankegang, et øye for detaljer og allsidige ferdigheter innenfor faget.   


Bli lærling hos oss!

Å starte som lærling hos Halden Skadesenter byr på en unik mulighet til å lære yrket fra grunnen av. Lærlinger får praktisk erfaring under veiledning av erfarne reparatører og teknikere, noe som gir en solid forståelse av både grunnleggende og avanserte reparasjonsteknikker.I tillegg legges det vekt på å utvikle både tekniske og kundeservice-relaterte ferdigheter. Lærlinger ved Halden Skadesenter får også støtte til å fullføre nødvendige sertifiseringer og kvalifikasjoner, som forbereder dem på en vellykket karriere i bilskadebransjen.

Lærlingplasser hos Halden Skadesenter

Start karrieren din hos oss

Se ledige lærlingplasser
Ledige stillinger hos Halden Skadesenter

Bli med på laget

Se ledige stillinger

Har du spørsmål? Send oss en melding

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.